Ciorba din maruntaie de pui


http://assets.acasatv.ro/assets/acasatv/2010/06/09/articles/18419/images/thumb_size2.jpg
½ kg maruntaie de pui
legume de supa ( morcovi, telina, patrunjel radacina )
1 ceapa
1 foaie de dafin
piper boabe
3 linguri smintina
1 galbenus de ou
ulei
1 lingura faina
patrunjel verde
1 lamaie

Mod de preparare:


Legumele taiate cubulete si ceapa fideluta se calesc in ulei . Cind isi schimba culoarea se amesteca cu faina . Se adauga maruntaiele de pui , foaia de dafin , sare si piper boabe si se lasa sa fiarba avind grija sa o spumuim. Cind totul a fiert se amesteca smintina cu galbenusul de ou , 1 lingura de apa rece si se toarna in supa amestecind continuu . Se poate acri cu lamiie si se serveste cu patrunjel verde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retele de pe tot mapamondul probate de persoanele care au inscris aceste retete pe site-ul nostru!
 
MERGI SUS^